Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Frygt for flere krypto-kollapser breder sig

Stort krypto-ventureselskab forventer at flere krypto-børser står overfor et kollaps.

En af klodens førende ventureselskaber indenfor kryptovalutaer og teknologi, Multicoin Capital, forudser, at sidste uge kollaps af FTX-børsen kan udvikle sig til et bredere krypto-kollaps.

I et brev til investorer noterer selskabet at krypto-industrien går en meget svær tid i møde:

”Vi forventer at FTX/Alameda-krakket vil smitte videre over de kommende uger. Mange krypto-børser vil blive elimineret og lukket ned, hvilket vil yde et stort pres på både likviditet og volumen over hele krypto-økosystemet,” advarer selskabet mens det tilføjer. ” Vi har allerede set flere meldinger på den front, men vi forventer at se flere.”

Multicoin vurderer her at krypto-markedet som helhed vil få det være, før det vil vokse igen. Det skriver finansmediet CNBC.

Kryptovirksomheden har selv haft en række store investering i FTX’ aktiviteter, hvilket har fået selskabet til at nedskrive værdier med 55 procent denne måned.

Heriblandt er virksomhedens FTX investeringer, som man regner med at vil blive bogført til nul, når konkursafviklingen er overstået.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere