Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Frygt for flere krypto-kollapser breder sig

Stort krypto-ventureselskab forventer at flere krypto-børser står overfor et kollaps.

En af klodens førende ventureselskaber indenfor kryptovalutaer og teknologi, Multicoin Capital, forudser, at sidste uge kollaps af FTX-børsen kan udvikle sig til et bredere krypto-kollaps.

I et brev til investorer noterer selskabet at krypto-industrien går en meget svær tid i møde:

”Vi forventer at FTX/Alameda-krakket vil smitte videre over de kommende uger. Mange krypto-børser vil blive elimineret og lukket ned, hvilket vil yde et stort pres på både likviditet og volumen over hele krypto-økosystemet,” advarer selskabet mens det tilføjer. ” Vi har allerede set flere meldinger på den front, men vi forventer at se flere.”

Multicoin vurderer her at krypto-markedet som helhed vil få det være, før det vil vokse igen. Det skriver finansmediet CNBC.

Kryptovirksomheden har selv haft en række store investering i FTX’ aktiviteter, hvilket har fået selskabet til at nedskrive værdier med 55 procent denne måned.

Heriblandt er virksomhedens FTX investeringer, som man regner med at vil blive bogført til nul, når konkursafviklingen er overstået.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere