Artikel top billede

Visma køber dansk fintech-virksomhed og fortsætter opkøbstogt

Visma fortsætter sin opkøbsstrategi og skal med opkøbet give fintech-virksomheden Pensopay give de fornødne muskler til at udfordre konkurrenterne i Skandinavien.

Den danske fintech-virksomhed Pensopay er blevet opkøbt af Visma, der fortsætter sin opkøbsstrategi.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra de to virksomheder.

Pensopay, der holder til i Vejle, leverer betalingsløsninger til webshops.

Vismas opkøb giver Pensopay de fornødne muskler til at udfordre de store konkurrenter i Skandinavien, lyder det.

Pensopay, der blev stiftet af Pierre Rindsig og Danny Christensen i 2015, udbyder et system til at håndtere betalinger via online butikker.

Fintech-virksomheden har i dag mere end 5.000 kunder, der består af onlinebutikker i forskellige størrelser.

Pensopay, der beskæftiger 25 medarbejdere, vil fortsætte sin drift i Vejle med de nuværende medarbejdere efter Vismas opkøb.

"Jeg ser frem til de kommende års tætte samarbejde, hvor vi med tyngden fra Visma for alvor skal udfordre de store konkurrenter i Skandinavien,” siger Pierre Rindsig, der er stifter og administrerende direktør i Pensopay.

Også hos Visma er der tilfredshed at spore ved aftalen.

"Pensopay opererer inden for et interessant område for Visma i Danmark. Selskabet har vist deres værd og er uden tvivl den mest interessante upcoming aktør inden for betalingsløsninger. De har bygget et solidt fundament, men har et kolossalt potentiale til at erobre endnu flere kunder og tage markedsandele i Skandinavien,” siger Lars Engbork, som er administrerende direktør i Visma e-conomic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere