Artikel top billede

Visma køber dansk fintech-virksomhed og fortsætter opkøbstogt

Visma fortsætter sin opkøbsstrategi og skal med opkøbet give fintech-virksomheden Pensopay give de fornødne muskler til at udfordre konkurrenterne i Skandinavien.

Den danske fintech-virksomhed Pensopay er blevet opkøbt af Visma, der fortsætter sin opkøbsstrategi.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra de to virksomheder.

Pensopay, der holder til i Vejle, leverer betalingsløsninger til webshops.

Vismas opkøb giver Pensopay de fornødne muskler til at udfordre de store konkurrenter i Skandinavien, lyder det.

Pensopay, der blev stiftet af Pierre Rindsig og Danny Christensen i 2015, udbyder et system til at håndtere betalinger via online butikker.

Fintech-virksomheden har i dag mere end 5.000 kunder, der består af onlinebutikker i forskellige størrelser.

Pensopay, der beskæftiger 25 medarbejdere, vil fortsætte sin drift i Vejle med de nuværende medarbejdere efter Vismas opkøb.

"Jeg ser frem til de kommende års tætte samarbejde, hvor vi med tyngden fra Visma for alvor skal udfordre de store konkurrenter i Skandinavien,” siger Pierre Rindsig, der er stifter og administrerende direktør i Pensopay.

Også hos Visma er der tilfredshed at spore ved aftalen.

"Pensopay opererer inden for et interessant område for Visma i Danmark. Selskabet har vist deres værd og er uden tvivl den mest interessante upcoming aktør inden for betalingsløsninger. De har bygget et solidt fundament, men har et kolossalt potentiale til at erobre endnu flere kunder og tage markedsandele i Skandinavien,” siger Lars Engbork, som er administrerende direktør i Visma e-conomic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere