Artikel top billede

(Foto: Romain Dancre)

NetNordic køber dansk it-selskab med 50 ansatte

Den norske it-koncern NetNordic køber Lytzen IT fra Hjørring med 50 ansatte. Derved vokser NetNordic til dobbelt størrelse på dansk grund.

Den norske systemintegrator NetNordic køber det danske it-selskab Lytzen IT.

Lytzen IT kommer med 50 ansatte, der er placeret i Aalborg, Hjørring og Tåstrup, oplyser NetNordic i en meddelelse.

Derved har NetNordic-koncernen nu omkring 570 ansatte fordelt på 17 kontorer i de nordiske lande, herunder Danmark, Norge, Sverige og Finland.

På dansk jord har NetNordic omkring 50 ansatte, der ledes af landechef Ulrik Kjeldgaard.

Parterne oplyser ikke købsprisen.

For 2022 vil Lytzen IT omsætte for omkring 100 millioner kroner. NetNordic omsætter for omtrent to milliarder norske kroner.

"NetNordic har oplevet en stærk vækst i Danmark de seneste år, og vi glæder os til at fordoble antallet af medarbejdere i landet. Som en førende pan Nordic serviceudbyder ser vi opkøbet, som perfekt timing til at tage det næste niveau i Danmark samt at styrke vores nordiske kapaciteter," siger Jarl Øverby, CEO for NetNordic Group.

Lytzen IT er leverandør af managed services med fokus på cloud, netværk, collaboration og datacentertjenester. Selskabets ledelse geninvesterer i NetNordic, lyder det.

"NetNordic har en stærk position i Norden. Vi er blevet kontaktet af mange interesserede, men vi har ventet på den rigtige. Vi sigter efter at accelerere vores udvikling i Danmark og Norden, og NetNordic er et perfekt match for os,” siger Christian Foghsgaard, CEO Lytzen IT.