Artikel top billede

(Foto: Microsoft blog)

Microsoft klar med spritny Teams-funktion

En helt ny funktion til Teams gør det nu lettere for eksempelvis sportsklubber at oprette og organisere fællesskaber digitalt.

En spritny funktion til Microsoft Teams gør det lettere for foreninger, klubber og andre fællesskaber at skabe og organisere deres egne grupper.

Det det oplyser Microsoft i et blogindlæg.

Funktionen gør det muligt at have en fælles kalender, dele dokumenter, filer og billeder, og derudover bliver det naturligvis muligt at bruge Teams som chat og møde-værktøj.

Den nye gruppe-funktion betyder samtidig at Microsoft øger Teams-appel til andre målgrupper end blot arbejdspladser.

I blog-indlægget fremhæver Microsoft eksempel, at gruppe-funktionaliteten er ideel for sportsklubber.

Stadig fokus på produktivitet

I et interview med tech-mediet The Verge understreger Microsofts produktdirektør Amit Fulay dog, at selvom den nye gruppe-funktionalitet ikke henvender sig direkte til virksomheder, så bevarer Microsoft sit fokus på produktivitet.

"En af de ting, som vi har lært ved at bygge den her funktion er, at der en masse fællesskaber derude, som har brug for få at gennemført ting," siger han

Microsoft forklarer desuden på sin blog, at det er let at oprette en gruppe.

Når gruppen er oprettet skal man blot sende en invitation til de folk, som man ønsker at invitere. Det kan man gøre via deres e-mail-adresser eller telefonnummer eller alternativt gennem et link eller en QR-kode, som peger hen til gruppen.