Artikel top billede

(Foto: Kristian Granquist)

Tidligere chef for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund-Sørensen, stopper i Macro Advisory Partner efter blot et år på posten

Tidligere Center for Cybersikkerhed-chef Thomas Lund-Sørensen stopper i rådgivningsvirksomheden Macro Advisory Partners.

Efter blot et år og to måneder stopper Thomas Lund-Sørensen som partner og seniorrådgiver i rådgivningsvirksomheden Macro Advisory Partners (MAP).

Fra første 1. januar 2023 skal den tidligere chef for Center for Cybersikkerhed dog videre i sin karriere, men præcis til hvad vil han ikke løfte sløret for endnu.

"At flytte ind i 2023 vil også markere en ændring for mig personligt, da jeg skifter fra MAP," lyder det fra Lund-Sørensen på LinkedIn.

I opslaget takker han flere af sine partnere, og fortæller, at ser "frem til fortsat at gøre en forskel inden for cybersikkerhed i nye rammer".

Forinden indtrædelsen i en ny stilling, tager Thomas Lund-Sørensen dog en "obligatorisk" pause. Han vil ikke fortælle til Computerworld, hvornår han indtræder i en ny stilling.

Forinden stilling i MAP var Thomas Lund-Sørensen chef for den danske efterretningsenhed Center for Cybersikkerhed, som han i sin tid var med til at starte i 2012. Posten forlod han i oktober 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere