Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk med ændring til Twitter: Snart kan platformen flyde over med politiske annoncer

Twitter vil ophæve sit forbud mod politiske annoncer i et forsøg på at øge omsætning.

Elon Musk vil have højere omsætning fra Twitter, og det kan betyde, at brugerne må til at udholde en masse politiske annoncer.

Twitter vil nemlig ophæve sit forbud mod politiske annoncer, som har været der siden 2019.

Det meddeler selskabet.

Det sociale medie lemper i første omgang blot reglerne for politisk annoncering i USA, men i den kommende tid, vil selskabet også slække yderligere på reglerne bredere ”Vi planlægger også at udvide den politiske reklame, vi tillader, i de kommende uger,” skriver Twitter Safety i et Tweet.

Generelt bliver det dog ikke beskrevet konkret, hvordan lempelsen skal ske, og hvor stor en lempelse, der er tale om.

Siden Elon Musks overtagelse af Twitter er mange annoncører forsvundet, og siden har selskabet blandt andet forsøgt at tjene mere ved, at brugere kunne tilkøbe et ’blue checkmark’ til deres konti. Nu forsøger Elon Musk så med endnu en ny strategi med politiske reklamer, og der skal da også vælges ny præsident i USA i 2024, så måske der er et potentiale der.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere