Artikel top billede

(Foto: Twoday/PR)

Twoday med direktør Lars Berthelsen i spidsen køber det danske konsulenthus CTGlobal

Danske Twoday - det tidligere Visma Custom Solutions - køber Herlev-selskabet CTGlobal med 30 medarbejdere.

Danske Twoday køber Microsoft-huset CTGlobal, der med udgangspunkt i sit hovedkontor i Herlev uden for København beskæftiger omkring 30 medarbejdere.

CTGlobal har især fokus på ydelser inden for Microsofts cloud-løsninger. Selskabet landede i seneste tilgængelige regnskabsår - 2021 - et lille overskud på 1,3 millioner kroner. I 2020 var overskuddet 94.000 kroner.

Twoday meddeler, at opkøbet har været længe undervejs, og at de nye folk fra CTGlobal lukker et vigtigt hul i selskabets vifte af Microsoft-konsulenter.

Direktør Lars Berthelsen meddeler, at Twoday i dag er ‘stærkt repræsenteret’ inden for Microsofts brede palette af løsningsområder.

“Med opkøbet af CTG stiller vi os endnu stærkere i markedet med deres specialer indenfor cloud dækkende områderne Infrastructure, Security og Modern Work,” siger han.

“Det er helt klart et strategisk opkøb fra vores side, som skærper forretningen yderligere og underbygger vores markedsposition,” lyder det fra direktøren.

Ifølge Twoday efterspørger selskabets kunder i dag i stigende omfang en bredere palette af ydelser, som hænger sammen.

Det skyldes ikke mindst, at Microsofts løsningsområder stille og roligt bliver mere og mere integreret i hinanden.

“Med opkøbet af CTG bliver vi en endnu stærkere strategisk samarbejdspartner og vil kunne hjælpe kunderne på tværs af deres Microsofts it-landskab,” lyder det fra selskabet.

Twoday består nu af syv selskaber.

De er:

- Twoday (det tidligere Visma Consulting).

- Kapacity.

- Co3.

- IT Minds.

- Tabular Editor

- Two-many.

- CTGlobal.

Direktør Lars Berthelsen siger, at der er flere opkøb i farvandet og at Twoday hele tiden er på udkig efter selskaber, der kan komplentere paletten.

“Vi skal hele tiden fokusere på at udbygge vores kompetencer i forhold til efterspørgslen i markedet, så vi har en bredde til at flankere både eksisterende og kommende kunder,” siger han.

CTGlobals stifter, Kenneth Agerlund, er i øvrigt en af kun tre danskere, der har titlen som Regional Director.