Artikel top billede

TikToks fremtid i USA er uvis: Foreslår at fremvise sin hemmelige algoritme

TikTok forsøger at overbevise amerikanerne om, at der ikke er grund til at forbyde selskabet i USA. Det kinesiske selskab foreslår nu at øge gennemsigtigheden ved at fremvise sin algoritme.

Kinesiske TikTok forsøger sig med en ny strategi i USA for at sikre sin overlevelse.

Gennem de sidste to år har selskabet forhandlet med de amerikanske myndigheder om, hvorvidt selskabet kan forblive i USA eller ej.

Nu har det sociale medie afsløret en række detaljer i en stor plan til 1,5 milliarder dollar, der skal reorganisere selskabets amerikanske forretning, skriver Wall Street Journal.

Som del af denne plan åbner selskabet op for, at algoritmen til at foreslå indhold skal kunne ses efter i sømmene af de amerikanske myndigheder.

Indtil nu har TikTok været forholdsvist stille omkring, hvordan man vil kæmpe for at blive i USA.

Men de senere måneder har det dog været mere presserede at finde på løsninger, da amerikanske myndigheder og politikere arbejder på udfærdigelsen af et nyt stykke lovgivning, der kan ende med at forbyde TikToks tilstedeværelse i landet.

Politikerne har tidligere ytret bekymring om, at amerikanernes data vil kunne tilgås i Kina eller at det fra kinesisk hold bliver bestemt, hvad amerikanerne får vist i appen.

Nu vil TikTok fremvise den detaljerede plan for reorganiseringen samt metoderne hvorpå, selskabets algoritme til at generere foreslået indhold bliver kontrolleret.

Dette skal efter hensigten overbevise politikerne om, at TikToks amerikanske kan fungere som en selvstændig forretning, der opererer uafhængigt at moderselskabet i Kina.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere