Artikel top billede

(Foto: unsplash)

TikToks fremtid i USA er uvis: Foreslår at fremvise sin hemmelige algoritme

TikTok forsøger at overbevise amerikanerne om, at der ikke er grund til at forbyde selskabet i USA. Det kinesiske selskab foreslår nu at øge gennemsigtigheden ved at fremvise sin algoritme.

Kinesiske TikTok forsøger sig med en ny strategi i USA for at sikre sin overlevelse.

Gennem de sidste to år har selskabet forhandlet med de amerikanske myndigheder om, hvorvidt selskabet kan forblive i USA eller ej.

Nu har det sociale medie afsløret en række detaljer i en stor plan til 1,5 milliarder dollar, der skal reorganisere selskabets amerikanske forretning, skriver Wall Street Journal.

Som del af denne plan åbner selskabet op for, at algoritmen til at foreslå indhold skal kunne ses efter i sømmene af de amerikanske myndigheder.

Indtil nu har TikTok været forholdsvist stille omkring, hvordan man vil kæmpe for at blive i USA.

Men de senere måneder har det dog været mere presserede at finde på løsninger, da amerikanske myndigheder og politikere arbejder på udfærdigelsen af et nyt stykke lovgivning, der kan ende med at forbyde TikToks tilstedeværelse i landet.

Politikerne har tidligere ytret bekymring om, at amerikanernes data vil kunne tilgås i Kina eller at det fra kinesisk hold bliver bestemt, hvad amerikanerne får vist i appen.

Nu vil TikTok fremvise den detaljerede plan for reorganiseringen samt metoderne hvorpå, selskabets algoritme til at generere foreslået indhold bliver kontrolleret.

Dette skal efter hensigten overbevise politikerne om, at TikToks amerikanske kan fungere som en selvstændig forretning, der opererer uafhængigt at moderselskabet i Kina.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere