Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk blokerer for tredjeparts-apps til Twitter: Flere Windows-programmer fryses ude

Flere Windows-applikationer, der er rettet mod brug sammen med Twitter, bliver nu blokeret, efter Twitter har fjernet adgang for tredjeparts-applikationer.

Elon Musk er kommet med mange ændringer til Twitter, siden han opkøbte selskabet.

Med fokus på algoritmer og annoncesporing har Musks Twitter nu fjernet adgang for tredjepartsapplikationer. Dette rammer flere Windows-apps heriblandt Tweetium og MetroTwit.

Det skriver Windowscentral.

Diverse tredjepartsapps vil altså ikke længere få adgang til Twitter, og derved kan brugere kun få adgang til Twitter gennem den officielle app eller via Twitters hjemmeside.

Tredjepartsapplikationer, der kun var designet til at diversificere Twitter-brug eller filtrere Twitter-lister, er nu de facto døde, skriver mediet.

Det rammer mange mindre og uafhængige udviklere, som står bag disse apps, der nu eikke kan benyttes mere.

Ikke alle tjenester er forvist endnu, men der er uvist, hvor længe de fortsat vil virke. Blandt andet Tweeten skulle stadig være funktionsdygtig lidt endnu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere