BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk blokerer for tredjeparts-apps til Twitter: Flere Windows-programmer fryses ude

Flere Windows-applikationer, der er rettet mod brug sammen med Twitter, bliver nu blokeret, efter Twitter har fjernet adgang for tredjeparts-applikationer.

Elon Musk er kommet med mange ændringer til Twitter, siden han opkøbte selskabet.

Med fokus på algoritmer og annoncesporing har Musks Twitter nu fjernet adgang for tredjepartsapplikationer. Dette rammer flere Windows-apps heriblandt Tweetium og MetroTwit.

Det skriver Windowscentral.

Diverse tredjepartsapps vil altså ikke længere få adgang til Twitter, og derved kan brugere kun få adgang til Twitter gennem den officielle app eller via Twitters hjemmeside.

Tredjepartsapplikationer, der kun var designet til at diversificere Twitter-brug eller filtrere Twitter-lister, er nu de facto døde, skriver mediet.

Det rammer mange mindre og uafhængige udviklere, som står bag disse apps, der nu eikke kan benyttes mere.

Ikke alle tjenester er forvist endnu, men der er uvist, hvor længe de fortsat vil virke. Blandt andet Tweeten skulle stadig være funktionsdygtig lidt endnu.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere