Artikel top billede

(Foto: IBM)

IBM skal fyre 3.900 - men er stadig på jagt efter folk

IBM følger nu i fodsporene på mange andre techgiganter og annoncerer fyring af 3.900 ansatte. Men selskabet er stadig på jagt efter folk med bestemte kompetencer.

3.900 IBM-ansatte må snart se sig om efter et nyt job.

Fyringer hænger sammen med flere forhold. Dels missede IBM et indtjeningsmål i seneste kvartal, dels hænger fyringerne sammen med etableringen af Kyndryl, og dels med frasalg af en del af AI-projektet Watson. Det skriver Reuters.

Samtidig med fyringerne fortæller IBM’s CFO James Kavanaugh, at IBM dog fortsat er på jagt efter talenter med specifikke kompetencer inden for kunderettet forskning og udvikling.

IBM’s pengestrøm ramte ikke helt målet for 2022, men selskabets omsætning i 2022 voksede 5,5 procent, og det er det højeste niveau i ti år.

I fjerde kvartal kunne IBM dog registrere en afmatning inden for business consulting. Til gengæld var cloudforretningen i fremgang og voksede to procent i kvartalet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere