Artikel top billede

Proshop forventer overskud halveret

Den danske web-butik Proshop er ramt af dalende indtjening.

Proshop ser ind i forretning i et noget langsommere tempo.

2022 viser en omsætning på 2,7 milliarder kroner, en tilbagegang på cirka fem millioner kroner sammenlignet med 2021.

Årets resultat går godt nok fremad til 77 millioner, men er væsentligt influeret af et salg af en Proshop-ejendom i Højbjerg ved Aarhus.

Forude venter endnu større udfordringer for den store danske web-butik, der nu forventer overskuddet halveret.

Det skriver Børsen.

"Faldende indkøbskurv, faldende avance og flere kunder igennem påvirker selvfølgelig bundlinjen. Samtidig er der et overudbud af varer, fordi varelagrene er blevet fyldt. Der er en stærkere priskrig end normalt, fordi virksomheder mangler likviditet. Derfor bliver organisk vækst også meget svært i 2023," siger Poul Thyregod, stifter, medejer og direktør i Proshop, til Børsen.

Poul Thyregod fortæller videre, at Proshop har 185 millioner kroner, der kan bruges til opkøb. Han forventes desuden fortsat, at Proshop kan nå et mål om en omsætning på fem milliarder kroner i 2026.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere