Artikel top billede

Yahoo fyrer 20 procent af medarbejderne

Fyringssedlerne fortsætter med at blive printet i højt tempo hos tech-virksomhederne. Denne gang er turen kommet til Yahoo, hvor omkring 2.000 ansatte skal afskediges.

En steppebrand af fyringssedler fortsætter med at brede sig hen over tech-landskabet, og denne gang er det hos Yahoo, det brænder.

Selskabet skærer mere end 20 procent af sin samlede arbejdsstyrke som led i en større omstrukturering.

Det er især i Yahoos reklamedivision (ad tech), at fyringerne rammer, hvor næsten 50 procent af afdelingen står til at skulle finde sig et nyt job. Inden ugens udløb vil 1.000 af Yahoos omkring 10.000 ansatte have fået den nedslående besked.

Det skriver Reuters.

Yahoo, som blev købt af kapitalfonden Apollo Global Management for fem milliarder dollar i 2021, fremhæver, at tiltaget ville sætte virksomheden i stand til at indsnævre sit fokus og investeringer.

Det er desuden en reaktion på, at mange annoncører har reduceret deres marketingsbudgetter i kølvandet på det usikre økonomiske klima, lyder det.

Yahoo bliver dermed den næste i rækken af tech-selskaber, der iværksætter en større fyringsrunde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere