Artikel top billede

Danske ParkPark solgt efter stort underskud: Overtages af nordsjællandsk selskab

Den danske parkerings-app ParkPark solgt efter at have været på randen af konkurs.

Efter at have tabt næsten 20 millioner kroner på et år og været plaget af stor gæld, har stifterne Mads Peter Veiby og Per Moesgaard solgt den danske parkeringsapp ParkPark.

Den nye ejer er nordsjællandske Cartime Technologies, som står bag Cartime-appen, der kan anvendes til blandt andet registrering af parkeringer.

Selskaberne meddeler, at ParkPark vil blive drevet videre som hidtil og at ParkParks administrerende direktør, Michael Buch-Sandager, fortsætter i selskabet.

Til Finans siger Mads Peter Veiby, at ParkPark sælges på grund af dårlig økonomi.

"Vi har i ejerkredsen ikke formået at tjene penge på selskabet og bærer rundt på gammel gæld, der har drænet selskaberne for likvider. Det kommer til at koste mig penge, hvilket selvfølgelig er træls. Mest glædeligt er det dog, at vi allerede har fået nye ejere til Parkparks aktiviteter,” siger han til avisen.

Ifølge avisen kommer salget og rekonstruktionen til at koste både Mads Peter Veiby og Per Moesgaard et ‘pænt millionbeløb.’

Cartime er anderledes optimistisk.

Selskabet meddeler i en udsendt meddelelse - som du finder her - at ParkPark har ‘vist en meget positiv udvikling i andet halvår 2022 og starten af 2023.’

Fusionen af ParkPark og Cartime giver ifølge sidstnævnte en ‘række interessante strategiske forretningsmuligheder og synergier som gør, at den kombinerede virksomhed på relativ kort sigt vil have udsigt til en attraktiv profitabel vækst,” som det hedder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere