Artikel top billede

(Foto: Microsoft)

Nu er Microsofts ChatGPT-søgemaskine klar til de første brugere

Microsoft er klar med sin første implementering af Chat-botten ChatGPT i sine tjenester. Udbredelsen er dog indtil videre begrænset.

Microsoft er klar til med de første implementeringer af ChatGPT-teknologien i selskabets Bing-søgemaskine.

Tjenesten, som brugere har kunnet skrive sig op til siden sidste uge, bliver nu gjort tilgængelig til de første på invitationsbasis.

Det skriver PCWorld, som præciserer, at det kun er udvalgte brugere, der indtil videre har fået adgang til AI-assisterede søgemaskine.

Du kan tilmelde dig ventelisten til det nye Bing med ChatGPT her.

Indtil videre fungerer Bing med CHatGPT kun i samspil fra desktop-interfacet, men vil på sigt også blive tilgængelig på både mobil og tablet.

Med AI-robotten ChatGPT bygget ind i søgemaskinen kan Bing nu give komplekse tekstbaserede svar i naturligt sprog, der ligesom ChatGPT kan give overbevisende, men af og til, misvisende resultater.

For Microsoft, som er storinvestor i OpenAI, der står bag ChatGPT, er forhåbningen at ChatGPT integrationen, kan puste nyt liv i Bing-tjenesten, som ikke har formået af fravriste nævneværdige markedsandele, fra markedets helt store spiller, Google.

Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella har meldt ud, at OpenAI’s teknologier som Dall-E2 og ChatGPT skal bygges ind i hele Microsoft-porteføljen, med Word, Outlook og Powerpoint, som nogle af de første kontorprogrammer, der står til at få en AI-overhaling.