Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Officielt: Microsoft løser problemer med Outlooks spamfilter

Flere Outlook-brugere har oplevet en stor stigning i antallet af spammails. Nu har Microsoft fikset problemet, meddeler selskabet.

Outlook-brugere med en personlig e-mailkonto har i sigtende grad oplevet en opadgående tendens i forhold til mængden af spammails de seneste par måneder, hvilket skyldes problemer med Microsofts spamfilter.

Personlige konti kan for eksempel være til hotmail.com, msn.com, outlook.com og så videre.

Nu er tech-giganten dog trådt i karakter og har fikset problemet, melder selskabet selv.

"Hej, vi beklager ulejligheden. Vores team undersøgte og bekræftede, at spamproblemet nu skulle være løst, tak for din tålmodighed," lyder det i meldingen.

Ifølge mediet Onmsft har der stadig været småproblemer med spam efter denne melding, men i meget lille grad, og nu burde det være løst i denne omgang.

Problemet med spamfiltrene var, at beskeder som normalt skulle lande i folderen med uønsket post i stedet for er røget direkte i brugernes indbakker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere