Artikel top billede

(Foto: Esa Riutta/Pixabay)

Microsoft spam-filtre ramt af problemer: Outlook-brugere drukner i fup-mails

Outlook-brugere over hele verden melder om, at mails, der burde være henvist til mappen med uønsket post nu pludseligt lander i deres indbakke.

“God dag. En donation på €2.800.000,00 er blevet givet til dig”

Er unormalt mange e-mails, der indledes på denne måde, landet i din indbakke i løbet af natten, så er du næppe den eneste.

For brugere af Microsoft Outlook har i løbet af det seneste døgn modtaget unormale mængder af spammails, skriver flere amerikanske medier herunder The Verge og Bleeping Computer.

Problemer med spam-filtre

Forklaringen er angiveligt, at der har været problemer med spamfiltrene i Outlook.

Det betyder kort sagt, at beskeder som normalt skulle lande i folderen med uønsket post i stedet for at røget direkte i brugernes indbakker.

Ifølge The Verge har både amerikanske og europæiske Outlook-brugere oplevet problemerne.

Det amerikanske medie oplyser dog, at problemet skulle være blevet løst i løbet af natten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere