Artikel top billede

(Foto: Pexels/Pixabay)

Apple første VR-headset kan blive hundedyrt, men selskabet planlægger allerede nu en billigere version

I samarbejde med producenten Foxconn arbejder Apple angiveligt på et billigere VR-headset.

Allerede før, at den første version af Apples længeventede VR-headset er blevet offentliggjort, er der angiveligt planer om, at en ny udgave er under udvikling.

Det skriver det japanske erhvervsmedie Nikkei Asia.

Ifølge mediet ventes det, at den første udgave af Appels headset vil blive ekstremt dyr, og kan komme til at koste mellem 20.000 og 35.000 kroner.

Men Apple planlægger ifølge Nikei Asia allerede nu sammen med sin leverandør Foxconn at lancere en billigere “anden generations” udgave af headsettet.

Ifølge de seneste rygter er det forventningen, at den første generation af Apples headset vil blive præsenteret for offentligheden vil til Apples årlige udvikler konference WWDC, der løber af stablen i juni.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere