Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

(Foto: Brett Jordan/Unsplash)

Ny sparerunde: Twitter fyrer 10 procent af de tilbageværende ansatte

Twitter afskediger ti procent af selskabets ansatte i en ny fyringsrunde. Selskabet har allerede fyret langt størstedelen af de ansatte, siden Elon Musk tog over.

De sociale medie Twitter er allerede gået fra omkring 7.500 ansatte ned til omkring 2.000 ansatte, siden Tesla-stifteren tog.

Og nu vil Twitter fyre yderligere 200 medarbejdere, hvilket svarer til 10 procent af arbejdsstyrken.

Det skriver New York Times.

Det vil ifølge mediet ramme produkt managere, data scientists og ingeniører der arbejdede med maskinlæring og hjemmesidens pålidelighed.

Elo Musk har siden overtagelsen af det sociale medie forsøgt en række tiltag for at gøre handelen profitabel, blandt andet ved at tilbyde rabat til annoncører for ikke at miste dem eller at få brugere til at betale for det såkaldte 'blue checkmark'.

Det vil også fremover være påkrævet at betale, hvis man ønsker to faktor-godkendelse via sms.

Fyringsrunden skulle hænge sammen med nedgangen i omsætning, som blandt andet er sket som følge af annoncørflugt, skriver The Information.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere