Artikel top billede

Markant stigning i ansøgere til kandidatuddannelser på IT-Universitetet

Antallet af ansøgere til kandidatuddannelser på IT-Universitetet er steget med hele 22 procent.

Der har været stor interesse for IT-Universitetets kandidatuddannelser.

Ansøgningsfristen var 1. marts, og herefter viser det sig, at 22 procent flere end sidste år har ønsket optag på et af universitetets kandidatuddannelser.

"Tallene afspejler, at ITU-kandidater er meget eftertragtede på arbejdsmarkedet, og at vi har et uddannelsesmiljø i verdensklasse," siger rektor Per Bruun Brockhoff, i en meddelelse.

IT-Universitetet pointerer, at målt på førsteprioritetsansøgninger er antallet af ansøgere til software design steget med 24 procent, computer science med 20 procent og Digital Innovation & Management med hele 43 procent.

"Erhvervslivets behov for højt specialiseret arbejdskraft inden for it-området er historisk stort, og vores dimittender er afgørende for udbygning af den digitale infrastruktur og udvikling nye teknologier, tjenester og virksomheder, der er med til at skabe værdi for samfundet. Samfundet har brug for alle de kandidater ITU kan uddanne," siger rektoren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere