BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

(Foto: PR)

Streaming: Stjernespækket serie om klimaforandringer får premiere på fredag

”Extrapolations” på Apple+ har en lang række medvirkende fra øverste hylde i Hollywood og fortæller historier om, hvordan livet med klimaforandringer kan tage sig ud i både den nære og lidt fjernere fremtid.

Klimaforandringer reduceres ofte til en lidt diffus størrelse, som eksemplificeres ved risikoen for stigende verdenshave og pressede isbjørne – samt en kombination af kringlede FN-erklæringer og billeder af Greta Thunberg, der bæres væk fra demonstrationer.

”Extrapolations” på Apple+ prøver at gøre det mere konkret.

Gennem otte episoder fortæller serien en række sammenvævede historier om, hvordan livet og verden kan tage sig ud i takt med, at klimaforandringerne udvikler sig i både den nære og lidt fjernere fremtid på vej mod næste århundredeskifte.

Serien får premiere på fredag 17. marts og kun tiden vil vise, om den formår at holde den hårfine balance mellem velfunderede gisninger og ulidelig prædiken.

Men baseret på traileren ser produktionsværdien i hvert fald ud til at være i absolut topklasse.

Ligeledes er listen over medvirkende ret imponerende med navne som bl.a. Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Daveed Diggs, Edward Norton og Forest Whitaker.

Titel: Extrapolations

Kan streames på Apple+ fra 17. marts
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere