Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Teater: Bøger om nomader, tekst eller ulighed bliver til teater

Korte videnskabelige bøger om vægtige emner bliver til teater. Og publikum har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Århus Universitetsforlag har siden 2012 givet en række forfattere en spændende og svær opgave: Forklar på blot 60 sider så meget du kan om et emne.

I alt er det siden begyndelsen blevet til 10 bøger om blandt andet samarbejde, nomader, porno, jyske dialekter, epidemier og bier. Alt sammen under fællesbetegnelsen Tænkepauser.

Bøgerne i serien kan erhverves for 50 kroner på forlagets hjemmeside. Men er du mere til samtale og dialog, så er det Tænkepauser Live, som du skal møde op til.

For på Nørrebro Teater på Ravnsborggade i København kan du 11. april, 1. maj og 5. juni købe billet til Tænkepauser Live, hvor komiker og journalist Sebastian Dorset går tæt på månedens aktuelle bog. Det samme går Aarhus Teater 6. juni.

Nørrebro Teater lover at de netop de aftener vil forvandle videnskaben til teater, præsentere forskeren bag bogen og give publikum mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

En billet koster 160 kroner og er du under 25 får du en øl eller vand med til den pris.

Med i billetprisen er desuden et eksemplar af månedens Tænkepause-bog, og baren er åben både før og efter arrangementet.

Du finder forestillingerne her på Nørrebro. Og her i Aarhus.

Medvirkende: Sebastian Dorset, M.fl. / Arrangør: Nørrebro Teater
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere