Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Teater: Bøger om nomader, tekst eller ulighed bliver til teater

Korte videnskabelige bøger om vægtige emner bliver til teater. Og publikum har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Århus Universitetsforlag har siden 2012 givet en række forfattere en spændende og svær opgave: Forklar på blot 60 sider så meget du kan om et emne.

I alt er det siden begyndelsen blevet til 10 bøger om blandt andet samarbejde, nomader, porno, jyske dialekter, epidemier og bier. Alt sammen under fællesbetegnelsen Tænkepauser.

Bøgerne i serien kan erhverves for 50 kroner på forlagets hjemmeside. Men er du mere til samtale og dialog, så er det Tænkepauser Live, som du skal møde op til.

For på Nørrebro Teater på Ravnsborggade i København kan du 11. april, 1. maj og 5. juni købe billet til Tænkepauser Live, hvor komiker og journalist Sebastian Dorset går tæt på månedens aktuelle bog. Det samme går Aarhus Teater 6. juni.

Nørrebro Teater lover at de netop de aftener vil forvandle videnskaben til teater, præsentere forskeren bag bogen og give publikum mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

En billet koster 160 kroner og er du under 25 får du en øl eller vand med til den pris.

Med i billetprisen er desuden et eksemplar af månedens Tænkepause-bog, og baren er åben både før og efter arrangementet.

Du finder forestillingerne her på Nørrebro. Og her i Aarhus.

Medvirkende: Sebastian Dorset, M.fl. / Arrangør: Nørrebro Teater
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere