Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Verdens største kryptobørs sagsøges af amerikanske myndigheder

Kryptobørsen Binance og dens topchef sagsøges nu af de amerikanske myndigheder. Efter en gennemgang af selskabet lyder anklagen nu, at Binance har drevet ulovlig børsvirksomhed.

Verdens største kryptobørs, Binance, er kommet i store vanskeligheder.

Selskabet og dens CEO, Changpeng Zhao, sagsøges nu af de amerikanske myndigheder.

Mandag 27. marts fremlagde tinsynsmyndigheden sin rapport. Her lød det, at kryptobørsen har drevet ulovlig børsvirksomhed, og at dens compliance-program var ineffektivt.

Det skriver Reuters.

Det førte direkte til, at myndighederne nu har lagt sag an mod Binance og dens topchef for "fortsætlig unddragelse" af logivningen i USA.

Samtidig lyder anklagen, at de samtidig "engagerede sig i en kalkuleret strategi med reguleringsarbitrage til egen kommerciel fordel."

Binances topchef kalder søgsmålet både uventet og skuffende.

"Ved første øjekast ser klagen ud til at indeholde en ufuldstændig gengivelse af fakta, og vi er ikke enige i beskrivelsen af de mange problemer, klagen påstår," udtaler Changpeng Zhao ifølge Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere