Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Verdens største kryptobørs sagsøges af amerikanske myndigheder

Kryptobørsen Binance og dens topchef sagsøges nu af de amerikanske myndigheder. Efter en gennemgang af selskabet lyder anklagen nu, at Binance har drevet ulovlig børsvirksomhed.

Verdens største kryptobørs, Binance, er kommet i store vanskeligheder.

Selskabet og dens CEO, Changpeng Zhao, sagsøges nu af de amerikanske myndigheder.

Mandag 27. marts fremlagde tinsynsmyndigheden sin rapport. Her lød det, at kryptobørsen har drevet ulovlig børsvirksomhed, og at dens compliance-program var ineffektivt.

Det skriver Reuters.

Det førte direkte til, at myndighederne nu har lagt sag an mod Binance og dens topchef for "fortsætlig unddragelse" af logivningen i USA.

Samtidig lyder anklagen, at de samtidig "engagerede sig i en kalkuleret strategi med reguleringsarbitrage til egen kommerciel fordel."

Binances topchef kalder søgsmålet både uventet og skuffende.

"Ved første øjekast ser klagen ud til at indeholde en ufuldstændig gengivelse af fakta, og vi er ikke enige i beskrivelsen af de mange problemer, klagen påstår," udtaler Changpeng Zhao ifølge Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere