Artikel top billede

(Foto: Daniel Romero)

Så er iOS 16.4 landet: Her er de nye funktioner

Så er den næste iPhone-opdatering landet, og med en kommer selvfølgelig nye funktioner, som du kan se her.

Apple har netop udgivet iOS og iPadiOS 16.4, som er tilgængelig til iPhone 8 eller nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 3. generation og nyere, iPad 5. generation og nyere, og iPad mini 5. generation og nyere.

Og med sådan en udgivelse kommer en række nye funktioner – blandt andet nye emojier og sikkerhedsopdateringer.

Her er de mest betydningsfulde ændringer:

Nye emojis: Denne version tilføjer emojis, der er en del af Unicode 15.0-standarden. De inkluderer et ansigt, der ryster (side til side, som "nej"), flere hjertefarver, herunder et pink hjerte, der mærkeligt nok var fraværende indtil nu, venstre og højre skubbende hænder, flere nye dyr (elg, gås, vandmand) og nogle madvarer og musikinstrumenter.

Web push-notifikationer: Denne version tilføjer understøttelse af web push-notifikationer. Web-apps gemt på startskærmen kan sende systemnotifikationer gennem Push API, Notifications API og Service Workers ved hjælp af standard HTML5 Web Push API. Websteder skal bede om tilladelse på samme måde som apps, og det skal ske som svar på en brugerhandling (som at trykke på en "tilmeld" knap eller lignende).

Home-arkitekturopgradering: Home-arkitekturopgraderingen, der blev trukket tilbage fra iOS 16.2-udgivelsen, er tilbage i iOS 16.4. Dette er en opdatering under hjelmen af Home-arkitekturen; Home-appen blev opdateret i en tidligere version.

Stemmeisolering for mobilopkald: En ny indstilling i Kontrolcenter vil prioritere din stemme og blokere omgivende støj omkring dig under opkald.

Podcasts-app: Podcasts-appen på iPhone, iPad og CarPlay forbedrer Up Next-køen og tilføjer funktioner som episodefiltrering og evnen til at gennemse efter sæson.

Widgets: En ny Wallet-widget til nemt at spore ordrer.

Bogsidevending- animation: Animation, når man vender en bogside, hvor hjørnet af siden foldes op, er tilbage i Apple Books, efter at den blev fjernet i den første iOS 16-udgivelse.

Nye beta-krav: Hvis din enhed er registreret som betatest, kan du åbne Indstillinger> Generelt> Softwareopdateringer og en ny menu giver dig mulighed for at vælge, om du vil have ingen beta-opdateringer, udviklerbetaopdateringer (hvis relevant) eller offentlige betaopdateringer. Derudover skal udviklere nu have en godkendt udviklerkonto for at installere opdateringer i stedet for kun en profil.

Apple ID til beta-adgang: Apple slår hårdt ned på at indlæse betaversioner gennem tredjepartswebsteder og profiler, hvilket kræver bekræftelse af et Apple ID, der er tilmeldt enten det offentlige eller udviklerbetaprogram. Med iOS 16.4 vil du være i stand til at udpege et Apple ID med betaadgang, der er adskilt fra det, der bruges til resten af ​​enhedens funktioner.

Dertil kommer mere end 30 sikkerhedsopdateringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere