Artikel top billede

Bog: Læs og leg dig til indsigt i programmering og dataanalyse med R i Praksis

Det kan godt være at diverse chatrobotter er ved at overtage især programmørernes arbejde. Og at det mest populære programmeringssprog er prompten, når der skal skrives instruktioner til ChatGPT.

Men det har aldrig skadet at lære nyt. Og arbejder du med data og analyse, kan det være nyttigt at kende til R, som er et open-source-statistikprogram og programmeringssprog.

Er du fristet kan du blive taget i hånden af bogen ”R i praksis” af Silje Synnøve Lyder Hermansen, som udkom for nyligt på Djøf Forlag.

Bogen giver en introduktion til værktøjet og hjælper dig med at tage dine første skridt i R-universet - og er en praktisk indføring i dataanalyse ved hjælp af R, og du opfordres derfor til at læse den foran tastaturet.

Bogen er forsynet med i form af en “R-pakke” som indeholder de datasæt, der benyttes i eksemplerne. Den indeholder også løsningsforslag til de opgaver, som hører til hvert kapitel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere