Artikel top billede

(Foto: Kristoffer Ingemand)

Stor streamingtjeneste på vej med navneskifte og masser af nyt indhold

De to streamingtjenester HBO Max og Discovery+ bliver nu slået sammen og får et helt nyt navn.

Mange danskere sidder givetvis i disse dage og ser populære serier som Sucession på streamingtjenesten HBO Max, der herhjemme tidligere var kendt som HBO Nordic

Men nu er tjenesten på vej mod endnu et navneskifte.

Således skriver det amerikanske branchemedie for underholdningsindustrien Variety, at underholdningsgiganten Warner Bros. Discovery, der ejer HBO, nu vil omdøbe tjenesten til Max.

Dermed bliver HBO fjernet fra navnet, hvilket blandt andet skyldes, at den nye tjeneste både vil bestå af indhold fra HBO Max og streamingtjenesten Discovery+.

Warner Bros. Discovery offentliggjorde ifølge Variety navneskiftet på et pressemøde onsdag, hvor selskabet lovede de amerikanske kunder, at tjenesten i fremtiden vil lancere 40 nye titler og tv-serier hver eneste måned.

Navneskiftet vil først blive gennemført i USA, hvor det træder i kraft den 23. maj og den nye tjenesten vil i fremtiden kunne findes på hjemmesiden max.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere