Artikel top billede

(Foto: Yannis Ntousiopoulos)

Dansk firma med tidligere stjerne-CIO i spidsen vil mindske risici ved virksomheders brug af ChatGPT

2021.AI kommer med en platform til AI-governance, som skal sørge for, at kunder er compliant, når de eksempelvis bruger ChatGPT eller andre LLM'er.

AI-bølgen har sat gang i et paradigmeskift inden for digitalisering og særligt blandt landets virksomheder og organisationer.

Derfor kommer 2021.AI med en ny governance-platform til storskala sprogmodeller (LLM), som skal adressere og minimere de risici, der er forbundet med brugen af ​​LLM'er i en organisation.

Platformen hedder Grace Governance for Large Language Models.

Formålet inkluderer at få styr på læk intellektuel ejendom eller andre informationslæk til tredjeparter.

Grace kan blandt andet anonymisere og maskere følsomme oplysninger, såsom personlig identificerbar information, når der interageres med modellen samt muliggørelse af monitorering i realtid af prompten og svarene samt definere autoværn og risici omkring LLM'en.

"GRACE Governance for LLM'er er en løsning, som vi er stolte af at lancere for at hjælpe organisationer med at mindske de risici, der er forbundet med LLM'er," sagde Mikael Munck, CEO for 2021.AI og tidligere it-chef for Saxo Bank, i en meddelelse og fortsætter:

"Med den stigende brug af kunstig intelligens i organisationer, mener vi, at det er vigtigt at have ordentlig styring på plads, og vi er glade for at kunne tilbyde en løsning, der vil hjælpe organisationer med at opnå dette."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere