Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Stor prisstigning i sigte: Frygter at ny super-iPhone bliver ’markant dyrere’

Pro-versionerne af Apples iPhone ser ud til at blive endnu dyrere end hidtil.

Selvom Apples nuværende kollektion af iPhone 14 Pro markerer sig ved at være en af markedets dyreste mobiltelefoner, med priser mellem 10.500 og 16.500 kroner, står modellerne overfor en stor prisstigning, ifølge Digitimes analytiker, Luke Lin.

Mens den mere prisvenlige iPhone 15 forventes at debutere omkring samme prisleje, som den nuværende iPhone 14, frygter han, at særligt Pro kollektionen står overfor en ’markant prisstigning’.

Prisstigningerne vurderes at blive på mellem 10 og 20 procent for en model som den kommende iPhone 15 Pro, som i dag debuterer på de amerikanske hjemmemarked til 999 amerikanske dollar. De nye priser forventes at lande mellem 1.099 og 1.199 amerikanske dollar.

Den større version, iPhone 15 Pro Max forventes fortsat at være 100 dollar dyrere, svarende til prisstigning til mellem 1.199 og 1.299 dollar.

Helt ny konstruktion

De dyrere iPhone Pro modeller vil kunne kendes på en ny konstruktion, hvor det børstede stål vrages til en titanium-legering, mens Lightning-stikket vrages til fordel for den bredt anvendte USB-C port.

Inde i telefonerne vil man finde en spritny processor fremstillet med TSMC’s mest avancerede 3nm print-teknologi, mens den store ’Max’ model vil gemme på et kameramodul med periskop-optik, som giver op til seks gange optisk zoom.

Ifølge kilder tæt på Apples forsyningskæder er iPhone Pro modeller med endnu større skærme også på vej, men vil først debutere en gang i det næste år, estimeres det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere