Artikel top billede

(Foto: Solen Feyissa/Unsplash)

Google bringer generativ AI-søgning til 120 nye lande

Googles nye Search Generative Experience (SGE), som en er generativ søgeløsning bliver nu bredt ud til et stort antal lande, men Danmark er ikke på listen.

Search Generative Experience (SGE) fra Google, som er generativ AI-tjeneste fra techgiganten, bliver nu tilgængelig i yderligere 120 lande og fire sprog.

Indtil nu har generative AI-søgninger hos Google blot været tilgængeligt på engelsk og i USA, Indien og Japan.

”Fra og med i dag bringer vi Search Labs og SGE på engelsk til mere end 120 nye lande og territorier rundt om i verden, herunder Mexico, Brasilien, Sydkorea, Indonesien, Nigeria, Kenya og Sydafrika,” skriver Hema Budaraj, senior director for product Management i Search-afdelingen hos Google i et blogindlæg og fortsætter:

”Som en del af denne udvidelse aktiverer vi også fire nye sprog for alle, der bruger SGE: spansk, portugisisk, koreansk og indonesisk. Så hvis du for eksempel er spansktalende i USA, kan du nu bruge generativ AI i Søgning med dit foretrukne sprog.”

Det giver for eksempel nem mulighed for at stille opfølgende spørgsmål direkte i søgefeltet samt en lang række andre AI-funktioner.

Selvom det er mange nye lande, der nu kan prøve tjenesten, er Danmark ikke på.

Du kan se listen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere