Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Copyrighted)

Streaming: Lovende sci-fi thriller på Apple TV+

Fremragende Noomi Rapace og mindst lige så gode Jonathan Banks er i front på ny psykologisk sci-fi serie, som får premiere til februar.

Apple TV+ har de seneste år markeret sig med en række stærke science-fiction serier – blandt andet Severance, Foundation, Invasion og ikke mindst For Alle Mankind – og 21. februar kommer så Constellation, der meget vel kunne blive en af næste års stærkeste titler.

Serien er en psykologisk thriller om astronauten Jo (Noomi Rapace), der vender tilbage til jorden efter en katastrofe i rummet.

Men hun er stærkt traumatiseret og kan ikke rigtig huske, hvad der egentlig er sket derude.

Samtidig er der nøgleelementer af Jo’s liv på jorden, som mangler – og efter kort tid finder hun ud af, at der sådan set er ganske meget andet, som også er helt, helt galt.

I serien møder man blandt andet også Jonathan Banks, som mange vil kende i rollen som den uforstyrrelige Mike Ehrmantraut i Breaking Bad og Better Call Saul.

De første tre af i alt otte episoder frigives på premieredagen, hvorefter de følgende lægges online en af gangen ugentligt frem til slutningen af marts.