Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft opgraderer Teams med ny Onedrive-app

Snart bliver det anderledes, når du skal administrere filer i Teams.

En ny Onedrive-app skal erstatte appen ’Filer’ i Microsoft Teams.

Onedrive-appen vil komme til det nye Teams i denne måned, mens den vil finde vej til den klassiske version af Teams i begyndelsen af 2024.

På det klassiske Teams vil navnet ’Filer’ dog forblive, men appen kommer til at blive ændret.

"OneDrive-appen erstatter snart appen Filer i Teams, hvilket giver dig en ensartet og velkendt filhåndteringsoplevelse på tværs af hele Microsoft 365," skriver Noga Ronen, senior product maneger hos Microsoft, i et blogindlæg.

"Den nye OneDrive-app udnytter alle de seneste opdateringer til OneDrive- og SharePoint-biblioteksoplevelser og giver dig fordelene ved ydeevneforbedringer, nye visninger og funktionsforbedringer i OneDrive," lyder det videre.

Lige nu er der dog ingen planlagte ændringer til ’Filer’-appen til Team på mobiludgaven.

Formålet er, at Onedrive-appen samler alt på et samlet sted. Det gælder alle filer, loops, dashboards og design boards i Microsoft 365

Microsoft påpeger selv følgende fordele med den nye Onedrive-app til Teams.

  • OneDrive-startside: Med OneDrive kan brugere finde sine seneste filer og andet indhold såsom Loop, Lists, Power BI eller Whiteboard – uanset hvor de er gemt i Microsoft 365.

  • Afsnitte ’Til dig’: Dette afsnit øverst på OneDrive-startsiden viser dig AI-drevne filanbefalinger med miniaturebilleder og opdateringer af filaktivitet.

  • Delt visning: Enhver fil, der er blevet delt med dig, uanset om den blev delt i en chat, kanal, møde eller e-mail, vises i den delte visning. Det er dit bedste sted at finde alle de filer, som du samarbejder om.

  • Mødevisning: Mødevisningen viser dine kommende og tidligere Teams-møder sammen med mødeoptagelser og delte filer. Uanset om disse filer blev delt i chatten eller mødeinvitationen, finder du dem alle her.

  • Personvisning: Personvisningen organiserer dine filer efter de personer, du arbejder med.

  • Favoritter: Det er nu nemmere at holde styr på vigtige filer med favoritter. Brugeren kan markere enhver fil som favorit og derefter få adgang til den fra din favoritliste på tværs af OneDrive, Teams, File Explorer, Microsoft 365-apps og mere.

  • Papirkurv: Uden at forlade Teams-klienten nu kan du nemt se og gendanne tidligere slettede filer.
Læs blogindlægget her.