Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Foredrag: Drop jobbet og bliv iværksætter

Til februar kan man opleve Martin Thorborg og Jan Elhøj fortælle om deres erfaringer med at hoppe af hamsterhjulet og satse på egne projekter.

Årsskiftet er traditionelt et af de tidspunkter, hvor mange lønmodtagere overvejer fremtiden. Herunder om der kunne være et alternativ til at møde på jobbet hver dag, navigere i interne hierarkier, holde møder fra morgen til aften og prøve at regne ud, hvad chefen egentlig forventer at man bruger sin tid på.

Men så er der også dem, som har været selvstændige eller iværksættere nærmest hele livet.

Det gælder blandt andet Martin Thorborg og Jan Elhøj, og 18. og 19. februar kan man opleve de to optræde på Bremen Teater i København med deres foredrag ”Lønslave? Drop dit job og følge dine drømme.”

Martin Thorborg er nok en af de mest kendte iværksættere herhjemme, har stået bag blandt andet Jubii og Dinero samt skrevet flere bøger.

Men det stod ikke skrevet i stjernerne, at han skulle ende med direktørtitel, formue og millionvilla. Tværtimod startede han som taxachauffør og er i årenes løb også gået konkurs to gange.

Heller ikke Jan Elhøj – som mange vil kende fra blandt andet Banjos Likørstue og Nul Stjerner – har samlet støv i faste stillinger.

Til gengæld har han deltaget utallige tv- og radioprogrammer og udforsket forladte steder verden sammen med makkeren Morten Kirckhoff.

Hverken Elhøj eller Thorborg er kendt for at være af den tavse støbning, og det er formentlig en sikker antagelse at regne med, at dette iværksætterforedrag bliver mere underholdende end det gennemsnitlige oplæg om emnet på DTU eller CBS.

Men læs selv mere eller bestil billetter her.