Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Bog: Næste niveau af kunstig intelligens

Ny bog dissekerer næste niveau af kunstig intelligens og giver bud på, hvordan generativ AI kan styrke virksomhedens forretning, strategi og drift.

I 2022 dukkede et billede op på nettet, der var mere end almindeligt sært; det var nemlig en ”baconificeret” udgave af Nyhavn, og kunstneren bag var den kunstige intelligens DALL-E 2.

Siden har udviklingen taget syvmileskridt, og i dag er generativ AI altafgørende på talrige felter, mener Caitlin Cai, Shyvee Shi og Yiwen Rong. Og virksomheder, der ikke følger med, vil helt enkelt tabe, understreger de tre forfattere i ”Reimagined: Building Products with Generative AI”.

Shi er ekspert i AI-kommercialisering, Chi er instruktør ved LinkedIn Learning og Rong arbejder med AI-integrering i slutbrugerprodukter. I Reimagined opruller forfatterne de foreløbig syv udviklingstrin, som AI har gennemgået.

Udover historietimen er bogen ment som guide for tech-professionelle, produktudviklere og forretningsstrateger.

Det handler om inkorporering af generativ AI. Ikke blot som fyldord i skåltaler og flotte årsrapporter. Det skal ske ude på gulvet, i produktdesignet og blandt medarbejderne.

Forfatterne giver gode råd om strategier for at nå kundesegmenter. Generativ AI skal give fremdrift til innovation, det effektive gruppearbejde og succes på markedet.

Reimagined: Building Products with Generative AI øser fra over 150 virkelige eksempler, 30 cases og 20 praktiske arbejdsskabeloner. Læseren får indblik i de seks ”superkræfter”, som generativ AI rummer.

Forfatterne er ikke alene om at slå på tromme for AI. Ifølge et 2023-studie fra Accenture mener 75 procent af firmaers ledelseslag, at uden AI-integration i produktionen, gør et firma sig selv overflødigt.

Skeen skal i den anden hånd allerede inden for de næste fem år.

Titel: Reimagined: Building Products with Generative AI

Forfattere: Caitlin Cai, Shyvee Shi, Yiwen Rong