Artikel top billede

Mobilselskab giver rabat med den ene hånd - men hæver priserne med den anden (Foto: Dan Jensen)

Mobilselskab giver 50 procent rabat med den ene hånd - men hæver priserne med den anden

Teleselskabet CBB lokker med skarpe priser til nye kunder, mens prisen hos de eksisterende priser hæves med op til ni procent.

Hos det danske lavpris-teleselskab CBB annonceres med ’halve små priser’ til nye kunder, mens abonnementsprisen hæves med den anden hånd hos de eksisterende kunder.

CBB-kampagnen tilbyder de første tre måneders mobilabonnement til halv pris, mens de eksisterende kunder er mødt med en ekstra opkrævning på 10 kroner per måned, svarende til op til ni procents stigning, skriver Finans.

Direktør i CBB Mobil, Nikolaj Boserup, forklarer prisstigningerne overfor mediet:

”Det har vi gjort, fordi vi indimellem er nødsaget til at justere vores abonnementsportefølje og ændre i priser og indhold, så vi kan blive ved med at drive en økonomisk bæredygtig forretning,” siger han og beskriver det som et vilkår i den hårde telebranche.

CBB Mobil er langt fra ene om at tilbyde store rabatter til nye kunder.

Her skilter øvrige selskaber som Call Me, Duka, Flexii, Oister og Telmore med abonnementer til halv pris om end kun i en tidsbegrænset periode på få måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere