Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Streaming: Netflix vækker berømt animeret serie til live

Aang, Katara og Sokka er tilbage i en live-action udgave af “Avatar: The Last Airbender” som udkommer på Netflix.

Det er ganske få animerede serier, der kan bryste sig af lige så stor succes som Nickelodeons “Avatar: The Last Airbender”.

Med sin flotte score på 9,3/10 på IMDb, regnes de tre sæsoner for at være én af de bedste animerede serier nogensinde.

Tidligere har man forsøgt at gøre første del af serien til en live-action film, men det blev mildest talt ingen succes. Så nu forsøger Netflix sig i stedet med en live-action udgave i serieformat.

Selve Avatar-universet foregår i en verden, der er opdelt af fire nationer, som hver især er opkaldt efter et af de fire grundelementer: Jord, ild, vand og luft.

Nogle mennesker – de såkaldte "benders" – kan manipulere grundelementet fra deres respektive nation og bruge det i for eksempel kamp.

Der er dog kun én person, som kan betvinge alle elementerne. Nemlig den såkaldte Avatar.

Hver gang en Avatar dør, bliver en ny Avatar genfødt i en anden krop. I den tid hvor serien udspiller sig, er det den tolvårige Aang, som er Avatar.

Det er hans opgave at sikre fred mellem alle nationerne, og derfor må han forhindre den skruppelløse Lord Ozai og hans Fire Nation i at overtage verden.

På rollelisten er bl.a Gordon Comier som Aang, mens henholdsvis Ian Ousley og Kiawentiio spiller Aangs to medrejsende, Sokka og Katara.

Serien vil indeholde i alt otte episoder, og er dermed væsentlig kortere end tegnefilmen.

Derfor er det også spændende, hvordan Netflix får skåret alt det overskydende væk uden at gå på kompromis med historien.

Hvordan det er gået, kan man måske få et fingerpeg om på traileren her.

Serien udkommer 22. februar og kan streames fra Netflix.