Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Serie baseret på et af verdens bedste spil er lige på trapperne

Baseret på den helt nye trailer til serieudgaven af Fallout kan fans af den vildt succesfulde spilserie godt begynde at glæde sig til 11. april, hvor hele første sæson har premiere på Amazon Prime.

“Everyone wants to save the world. They just… Disagree on how.”

Det er ikke blot en velkendt sandhed, men også en replik i den kommende Amazon Prime-serie ”Fallout” baseret på den – med rette – vildt succesfulde spilserie af samme navn.

Kendere af seriens univers vil imidlertid også vide, at det er lidt sent at nære ambitioner om at skabe en lys, grøn og lykkelig verden, hvor alle lever i harmoni med hinanden.

Fallout foregår nemlig i en svært dyster fremtid, hvor spilleren og altså også tv-seriens hovedperson vågner efter 200 års bunkerdvale til et USA, der er totalsmadret efter en atomkrig.

Jorden er bogstaveligt talt giftig, og byernes ruiner hærges af kampe om magt og ressourcer mellem blandt andet mutanter, selvtægtsmilitser og cyborgs – kaldet synths – udviklet af det hemmelighedsfulde The Institute.

Samtidig er resterne af verden som vi kender den fastfrosset i et tidsbillede på de tidlige 1960’ere. Hvilket blot gør alt endnu mere surrealistisk.

De primære serieskabere er Lisa Joy og Jonathan Nolan, og baseret på den helt nye trailer vil Fallout være mindst lige så flot som makkerparrets Westworld.

Men Fallout tegner til at være præget af en del mere humor, ligesom den forhåbentlig også vil være udstyret med en mere forståelig og sammenhængende handling.

I hovedrollen som den nyligt opvågnede Lucy ses Ella Purnell, mens Aaron Moten spiller en rekrut i den svært militante fraktion Brotherhood of Steel.

Walton Goggins er en revolversvingende og dusørjagende ghoul med kosmetiske udfordringer og flere år på bagen end de fleste, mens Kyle MacLachlan optræder i en birolle som Lucys far.

Alle otte afsnit i første sæson af Fallout får premiere på Amazon Prime Video 11. april.