Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Michael Dell, stifter og CEO for Dell. (Foto: Niels de Boissezon)

Michael Dell i kovending: Ansatte skal droppe hjemmearbejde eller glemme alt om forfremmelser

Ansatte hos Dell kan vælge mellem at møde ind på kontoret eller droppe idéen om at blive forfremmet, lyder det i et notat, der er blevet sendt ud til de ansatte. Tidligere har Michael Dell hyldet hjemmearbejde.

Ansatte hos Dell må gerne blive ved med at arbejde hjemmefra – men så kan de godt glemme alt om at komme i betragtning til forfremmelser.

Det er budskabet i en meddelelse sendt ud internt til selskabets ansatte.

Ansatte hos Dell skal møde en på et ”godkendt” kontor mindst 39 dage hvert kvartal, hvilket svarer til omkring tre dage om ugen, ellers kommer vedkommende ikke i betragtning til fremtidige forfremmelser eller være i stand til at skifte rolle i virksomheden.

Det skriver Business Insider.

"For hjemmearbejdende teammedlemmer er det vigtigt at forstå afvejningen: Karrierefremgang, herunder ansøgning om nye roller i virksomheden, vil kræve, at et teammedlem omklassificeres som hybrid onsite," står der i notatet.

Ifølge mediet er der stærk utilfredshed med melding blandt de ansatte.

Dell oplyser i en erklæring til Business Insider, at "personlige forbindelser parret med en fleksibel tilgang er afgørende for at drive innovation og værdidifferentiering."

Michael Dell i kovending

Det stikker ellers imod, hvad selskabets stifter og CEO, Michael Dell tidligere har ytret om hjemmearbejde. Han har tidligere fortalt mediet CRN, at hjemmearbejdskulturen ”absolut er kommet for at blive”.

Tidligere har han også i 2022 skrevet på LinkedIn, at hvis arbejdsgivere "satser på tvungne timer på et traditionelt kontor for at skabe samarbejde og give en følelse af at høre til i din organisation, gør man det forkert."

Han forsatte med at beskrive, at teknologien gør det muligt at gøre alt fra hvor som helst i verden.

”Arbejde er et resultat snarere end et sted eller et tidspunkt, gør dig også i stand til at skabe en stærk virksomhedskultur hvor som helst, hele tiden,” skrev han.

Det synspunkt har i hvert fald ændret sig nu.