Artikel top billede

(Foto: IT-Hotellet)

Kom i problemer efter ransomware-angreb: Nu køber rigmand Christian Stadil IT-Hotellets bunker

Rigmanden Christian Stadil overtager den bunker, som IT-Hotellet har haft sit datacenter i indtil hackerangreb fik selskabet til at gå konkurs.

Konkurstruede IT-Hotellet sælger sin datacenter-bunker til den danske rigmand Christian Stadil.

Det sker efter, at IT-Hotellet for en måneds tid siden kom under konkursbehandling efter, at selskabet var blevet ramt af et stort ransomware-angreb.

Ransomware-angrebet vakte dengang en del opsigt, da det også ramte OUH, som anvendte IT-Hotellet til at hoste visse opgaver.

IT-Hotellet har helt tiden holdt til i en atombunker i Odense på 527 kvadratmeter. I kølvandet på konkursen blev bunkeren sat til salg for tre millioner kroner.

Og den er nu solgt til et nyoprettet selskab, Apocalypse Now ApS, som ejes af Christian Stadil, skriver TV 2 Fyn.

Ejendomsmægler Jens Mårtensen meddeler, at der har været stor interesse for bunkeren fra både danske og udenlandske købere.

Bunkeren består af 36 underjordiske rum. IT-Hotellets søsterselskab Bunker IT købte bunkeren i 2013 for 333.333 kroner, skriver tv-stationen.

Bunkeren kan modstå et tryk fra en atombombe. Vi ved ikke, hvad Christian Stadil vil bruge bunkeren til, men TV 2 Fyn skriver, at den er velegnet til både preppere, eventsted eller som lager.

TV2 Fyn har været på besøg i IT-Hotellets gamle bunker, og du kan se filmoptagelserne herfra her.

Læs om angrebet mod IT-Hotellet og den efterfølgende konkurs: