Disney lancerer MP3-afspiller til børn

Underholdningskoncernen Disney er klar til at sende en MP3-afspiller på markedet rettet mod børn i alderen seks til 12 år. Salg til unge er en vanskelig disciplin, fordi deres indkøb stadig langt hen ad vejen er bestemt af mor og far.

Disney vil være med på markedet for mp3-afspillere og sender nu Mix Stick på markedet til en pris af godt 300 kroner. Det skriver Wall Street Journal.

Målgruppen er unge mellem seks og 12 år, og det er ifølge flere brancheeksperter en vanskelig en at adressere. Godt nok har de unge et meget sofistikeret indkøbsmønster og ved, hvad de vil have, men mor og far sidder stadig ofte på pengepungen.

Som de fleste mp3-afspillere er Mix Stick beregnet til at downloade musik fra internettet eller fra musik-cd'er, der er kopieret til en computer.

Herudover kan de unge købe frimærkestore hukommelseskort (Mix Clips), der kan indeholde omtrent samme mængde musik, som der er på en cd, skriver Wall Street Journal.

En bølge af produkter

Mix Sticks er det seneste i en sand bølge af elektroniske produkter rettet mod børn og unge, der smider det traditionelle legetøj som actionman-figurer og dukker væk til fordel for digitale videokameraer, mobiltelefoner og videospil.

Elektronikprodukter rettet specifikt mod børn er en ret ny kategori, men salget steg med 40 procent i 2004 sammenlignet med året før ifølge analysefirmaet NPD Funworld, skriver Wall Street Journal.

Salget af mere traditionelt legetøj steg kun tre procent og både herhjemme, og i udlandet har de store legetøjskæder i dag rigtig mange reolmeter fyldt med "ungdoms-elektronik."

Disney er ikke den eneste producent af ungdoms mp3-afspillere. Også Mattel og Hasbro har ifølge Wall Street Journal indretninger på hylderne, der kan afspille mp3 musikfiler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere