TV 2 sender nyheder som video-podcast

TV 2 gør det fra november muligt at se tv-nyheder på den nye generation af Apples populære Ipod, der kan afspille video. Fra torsdag sender stationen også tv til 3G-mobiltelefoner.

Tv-stationen TV 2 gør det fra november muligt at se nyheder på de nye versioner af Apples Ipod med videoafspiller og på andre multimedie-enheder, der understøtter videopodcasts.

- Danskernes medievaner er under hastig forandring til en stribe nye medieplatforme. Som en af Danmarks største mediekoncerner er det afgørende for os at være med helt i front og betjene danskerne dér, hvor de er, udtaler chefen for TV 2 Interaktiv, Rune Bech, i en pressemeddelelse.

Den nye tjeneste bliver tilgængelig fra november og er gratis frem til nytår. Herefter vil TV 2 indføre et abonnement på videopodcasts - tv-programmer i RSS-format.

Stationen lancerede tidligere på året en podcast-tjeneste med lydsporet af TV 2 Nyhederne.

Det er i første omgang kun TV 2's nyhedsudsendelser klokken 10 og klokken 22, der kan bestilles til automatisk at blive downloadet.

TV 2's oplyser, at stationen på længere sigt forventer at lægge en stor del af stationens udsendelser ud til download på Ipods og andre terminaler.

Det sker ifølge TV 2 i forlængelse af stationens bredbåndskanal TV 2 Sputnik, hvor seerne on-demand kan bestemme, hvornår de vil se en række TV 2-programmer.

Fra i dag gør TV2 det samtidig muligt at se en række programmer direkte på 3G-mobiltelefoner via teleselskabet 3.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.