TV 2 sender nyheder som video-podcast

TV 2 gør det fra november muligt at se tv-nyheder på den nye generation af Apples populære Ipod, der kan afspille video. Fra torsdag sender stationen også tv til 3G-mobiltelefoner.

Tv-stationen TV 2 gør det fra november muligt at se nyheder på de nye versioner af Apples Ipod med videoafspiller og på andre multimedie-enheder, der understøtter videopodcasts.

- Danskernes medievaner er under hastig forandring til en stribe nye medieplatforme. Som en af Danmarks største mediekoncerner er det afgørende for os at være med helt i front og betjene danskerne dér, hvor de er, udtaler chefen for TV 2 Interaktiv, Rune Bech, i en pressemeddelelse.

Den nye tjeneste bliver tilgængelig fra november og er gratis frem til nytår. Herefter vil TV 2 indføre et abonnement på videopodcasts - tv-programmer i RSS-format.

Stationen lancerede tidligere på året en podcast-tjeneste med lydsporet af TV 2 Nyhederne.

Det er i første omgang kun TV 2's nyhedsudsendelser klokken 10 og klokken 22, der kan bestilles til automatisk at blive downloadet.

TV 2's oplyser, at stationen på længere sigt forventer at lægge en stor del af stationens udsendelser ud til download på Ipods og andre terminaler.

Det sker ifølge TV 2 i forlængelse af stationens bredbåndskanal TV 2 Sputnik, hvor seerne on-demand kan bestemme, hvornår de vil se en række TV 2-programmer.

Fra i dag gør TV2 det samtidig muligt at se en række programmer direkte på 3G-mobiltelefoner via teleselskabet 3.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.