Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Softwarehus dropper komponenter og vokser

Component Software har vind i sejlene og forklarer fremgangen med, at selskabet fokuserer på salg af løsninger frem for komponenter og følger løsningerne helt til dørs.

Fokus på salg af løsninger frem for komponenter har vist sig at være en givtig recept for forhandleren og konsulenthuset Component Software.

- Samtidig følger vi i højere grad vores løsninger og implementeringen af dem hele vejen, indtil kunden opnår den værdi, som vi har lovet ham, forklarer Claus Kruse, administrerende direktør, Component Software.

En win win-situation

På den måde bliver kunden tilfreds. Han får, hvad leverandøren har lovet - forbedret beslutnings- og ledelsesgrundlag. Samtidig følger Component Software produkterne i længere tid og lægger selvsagt til på fakturaen hele vejen.

- Vi har også øget vores fokus på enterprisesalg og jo større og jo mere kompleks opgaven er, jo højere Return on Investment er der for både kunden og os, siger Claus Kruse.

I løbet af 2005 har Component Software også kapret en stribe nye kunder heriblandt Jyske Bank, TrygVesta, Københavns Fondsbørs (OMX) og Nycomed.

Omsætningen er øget med 68 procent til godt 54 millioner kroner i forhold til 2004. Resultatet af den primære drift er øget næsten 200 procent fra to millioner kroner i 2004 til cirka 5,7 millioner i 2005.

BI og EIM

Tidligere var Component Software bedst kendt som distributør af BI-software fra blandt andet Business Objects. I dag sælger selskabet stadig BI-licenser, men gør sig i stadig højere grad inden for EIM (Enterprise Information Management).

- Du kan sige, at BI er et af de ben EIM står på, forklarer Claus Kruse.

Virksomhedens værste konkurrenter er paradoksalt nok kunderne selv. Altså de af kunderne, der vælger at bygge egen infrastruktur med håndkode inde bagved.

Component Software forventer betydelig vækst også i 2006. Virksomheden fortsætter med at udvide den danske organisation og har allerede sagt goddag til en god håndfuld nye medarbejdere i indeværende år.

Selskabet blev grundlagt i Norge i 1997, har i dag kontorer i Oslo, Stockholm og København. Koncernen beskæftiger flere end 150 medarbejdere.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Karrieremulighed inden for cybersikkerhed

Formpipe Software A/S

Market Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere