Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Hvad går din ferie med, John Strand?

Med 130 rejsedage om året trækker udlandet ikke i ferien for 42-årige John Strand, teleanalytiker og administrerende direktør i Strand Consult. Rødspætter og nye kartofler, lyder hans sommertip.

- Hvor lang er din sommerferie?

- Jeg rejser 130 dage om året til 25 forskellige lande og har ofte mulighed for at kombinere mine arbejdsture med nogle dage, hvor jeg slapper af. Så jeg rejser ikke så meget på ferie på samme måde som almindelige mennesker.

For mig giver sommer-perioden mulighed for at få ryddet op og gjort klar til efteråret.

Vi har nogle meget travle perioder fra februar til juli og igen fra september til december.

Perioderne imellem de to perioder bruges til at nå alt det, der der ikke bliver nået i hverdagen.

I løbet af juli og august bruger jeg som regel nogle dage med familien og vennerne. Rejseriet betyder, at man må hygge sig med vennerne, når man så endelig er i Danmark.

- Hvem holder du sommerferie sammen med - og hvor?

- Jeg bruger sommeren sammen med min kæreste og hendes datter samt med familien og vennerne.

For mig giver den ro, der er i juli og august, mulighed for at besøge og se de mennesker, som jeg forsømmer i løbet af året .

- Hvor tit tjekker du arbejdsmail eller telefonsvarer i løbet af sommerferien?

- Det gør jeg dagligt. Jeg er tilgængelig for mine kunder. Men det er ikke sådan, at jeg lader mig tyrannisere af mine mails og telefonbeskeder. Jeg er temmelig god til at lægge tingene fra mig og slappe af.

- Hvor ofte tænker du på dit arbejde i løbet af sommerferien?

- Mit arbejde er en livsstil, og jeg har det naturligvis altid et eller andet sted i hovedet, selv om jeg er temmelig god til at smide det fra mig, når jeg er sammen med familien.

- Hvordan lader du bedst op i ferien?

- Sammen med familien og nogle gode venner.

En hyggelig dag eller en aften med dejlig mad og et godt glas vin og bruge tiden sammen med menneskser, som jeg holder af, og som jeg kan grine og pjatte samme med.

- Har du nogen særlige sommerferie-traditioner?

- Jeg har en del venner, der bor i udlandet, og som jeg bruger tid på, når de er hjemme.

Og så nyder jeg at opleve landet og de mange skønne steder, der er i lille Danmark.

- Et godt sommertip?

- Nyd Danmark og alle de smukke steder, der er her i landet. Selv om jeg har været i 80 lande verden over, må jeg konstatere, at der er meget få lande, som kan byde på det samme, som en dansk sommer.

At tage en tur på havnen og købe friske rødspætter, stege dem og servere dem med nye danske kartofter og et godt glas hvidvin er da en oplevelse, som man ikke kan blive træt af.

Slut af med nogle af de danske jordbær og læn dig tilbage, mens du sidder og ser ud over vandet.

Det kan da ikke gøres bedre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere