Ny ejer til bolignet-firma efter betalingsproblemer

En endnu ikke offentliggjort investor har overtaget aktiviteterne og medarbejderne i bolignet-selskabet DiggiNet, der i sidste uge blev ramt af teknisk nedbrud og betalingsproblemer.

Kundeporteføljen og medarbejderne i bolignet-selskabet DiggiNet er blevet overtaget af en endnu ikke offentliggjort investor for et ukendt beløb.

Overtagelsen kommer efter en uge, hvor DiggiNet først blev ramt af et teknisk nedbrud og efterfølgende måtte kæmpe med betalingsproblemer.

- Selskabet har i en periode ikke haft den samme betalingsevne, som det bør have, men det er der nu rettet op på, siger Jimi Danielsen.

Han har de seneste fire måneder repræsenteret den nye ejer i ledelsen af DiggiNet med henblik på den overtagelse, der nu skulle være gennemført.

Ny ukendt ejer
Jimi Danielsen ønsker endnu ikke at sætte navn på den nye ejer eller oplyse hvor stort et beløb, der har skiftet hænder mellem den nye ejer og den tidligere ejer Peder Broager, der er administrerende direktør i selskabet ComWare, som har drevet DiggiNet via søsterselskabet Cwdsl.

ComWare og Cwdsl overtog DiggiNet for lidt mere end et år siden, efter en konkurs hos DiggiNets søsterselskab Købke & Gundsøe havde givet finansielle problemer.

Den nye ejer har ifølge Peder Broager reelt overtaget DiggiNet for flere uger siden.

Selskabet fortsætter under et nyt navn med Jimi Danielsen som direktør.

Skal ikke fusioneres
- Vi kan endnu ikke oplyse, hvem den nye ejer er, men det er ikke et andet bredbåndselskab. DiggiNet skal ikke fusioneres med et andet selskab. Den nye ejes interesse er at føre aktiviteterne videre og selv bidrage med nye teknologier og nye services til kunderne, siger Jimi Danielsen.

DiggiNet har endnu ikke offentliggjort regnskabet for 2005, men havde ifølge Jimi Danielsen en omsætning på 15 millioner kroner og balance på bundlinjen med et overskud på 35.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.