DSI satser på ESDH

DSI Data har indledt strategisk samarbejde med Software Innovation (SI) om levering af SI's dokumenthåndteringsløsning (ESDH).

DSI Data satser nu på implementering af dokumenthåndteringsløsninger (ESDH) i den offentlige sektor.

Skaffe flere offentlige kunder

Selskabet har indledt strategisk samarbejde med ESDH-leverandøren Software Innovation og i første omgang går samarbejdet på en implementeringen af en ESDH-løsning til de danske domstole.

Løsningen er baseret på produktet Public 360° fra Software Innovation, og på længere sigt er det meningen, at samarbejdet skal føre til flere offentlige kunder.

Store perspektiver

Det er ikke mindst DSI store kundekreds i netop den offentlige sektor, der har fået Software Innovation til at få øje på den danske systemintegrator.

- Partnerskabet åbner store perspektiver. Vi kan eksempelvis opbygge en central partner-support, og at DSI udpeger et specifikt og afgrænset markedssegment, hvor DSI som forhandler sælger og leverer Software Innovations’ standardløsninger direkte til dette segment, siger administrerende direktør Jakob Bring Truelsen, Software Innovation (SI).

SI-direktøren kan også forestille sig, at DSI kommer til at indgå som underleverandør til Software Innovation i større leveranceprojekter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere