Den glemte Apple-Steve: Intet ondt blod

Steve Wozniak, der stiftede Apple sammen med Steve Jobs, har skrevet en ny bog, der blandt andet skal aflive myterne omkring hans exit fra selskabet i 1985.

Apple-medstifter Steve Wozniak skriver i en ny bog hans version af, hvordan han sammen med teenagekumpanen Steve Jobs fik idéen til at stifte computerfirmaet Apple. Det skriver avisen San Francisco Chronicle.

I bogen forsøger Steve Wozniak samtidig at udglatte det billede af hans exit fra Apple i 1985, der i eftertiden er blevet en del af mytologien omkring Apple.

Ifølge Steve Wozniak var der ikke tale om uoverensstemmelser mellem ham og Steve Jobs, men derimod blot et ønske om at starte et nyt firma, der skulle udvikle en ny fjernbetjening.

- Jeg synes, det er på tide at få fortalt sandheden. Der er så megen forkert information om mig derude, at jeg er endt med at hade bøger om Apple på grund af det, skriver Steve Wozniak i bogen ifølge The Chronicle.

Rygterne er ikke blevet mindre af, at Steve Jobs afviste at skrive et forord til bogen.

Det skyldtes dog angiveligt en kombination af, at han på daværende tidspunkt var for travlt optaget af Disneys opkøb af Pixar, samt at bogen manglede det afsluttende kapitel, hvor Steve Wozniak roste Steve Jobs for hans indsats med at redde Apple i 1990'erne og frem til nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?