NeoProcess vokser med ekspresfart

It-konsulenthuset NeoProcess, der blev dømt en halv million kroner i bod for ulovligt at ansætte medarbejdere fra WM-data, er vokset fra 0 til 32 medarbejdere på to år.

Med speciale i virksomhedssystemet Dynamics Ax er det fynske konsulenthus NeoProcess vokset til i dag at have 32 ansatte siden etableringen for to år siden.

Heraf er de 11 ansat siden regnskabsårets afslutning 30. juni.

NeoProcess, der kan se tilbage på et voldsomt godt regnskabsår, var i medierne for at par måneder siden, da virksomheden i Sø- og Handelsretten fik en bøde på en halv million kroner for at ansætte to af WM-datas medarbejdere.

Problemet var, at NeoProcess dermed brød den aftale, som selskabet og WM-data havde indgået, om ikke at ansætte hinandens medarbejdere.

Anket til Højesteret

Sagen blev anket til Højesteret af NeoProcess, men siden har de to selskaber indgået et forlig.

NeoProcess afsluttede sit andet regnskabsår den 30. juni. Året bød på en stigning i omsætningen til godt 26 millioner kroner og et resultat før skat på knap to millioner.

- Vi har investeret en stor sum penge i at certificere virksomheden til Life Science for Dynamics AX, hvilket betyder, at vi nu kan levere løsninger til den regulerede industri, som fot eksempel medicinal- og fødevarebranchen, udtaler virksomhedens administrerende direktør Søren Skovbølling, der ifølge en pressemeddelelse er "rigtig godt tilfreds med årets resultat."

Ifølge regnskabets ledelsesberetning er kun tre Microsoft-partnere i verden certificeret til Life Science for Dynamics AX.

Organisk vækst og opkøb

Baggrunden for den store vækst er dels en organisk vækst på 25 procent, dels købet i sommer af halvdelen af en lille specialistvirksomhed, CTEK.

NeoProcess forventer, at virksomheden fortsætter væksten i både omsætning, indtjening og antal medarbejdere i det kommende år.

De fynske konsulenter har etableret en professionel bestyrelse, der skal hjælpe med at kontrollere og styrke den fortsatte vækst.

Bestyrelsen består af bestyrelsesformand Peter Warnøe, administrerende direktør, Oyster Invest, Michael Lehd, vice president, NNE, Bjarne Poulsen, økonomidirektør, Micro Matic Group, Annette Skovbølling, selvstændig og Søren Skovbølling, administrerende direktør, NeoProcess.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere