Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Kort nyt fra it-verdenen

Rygelunger behandles via satellit. Topnordic i aftale med Dong. Jysk it-selskab køber Acomma. Adobe-portal til web-udviklere. Ti HD-kanaler er på vej.

Rygelunger behandles via satellit

Patienter med rygerlunger har svært ved at trække vejret og er derfor tvunget til ugelange hospitalsophold. Det kan fynske patienter nu slippe for med en ny opfindelse udviklet af Sygehus Fyn i samarbejde med GITS – et IT-firma fra Odense. Opfindelsen er den første af sin slags og består af en patientkuffert - en såkaldt Medisat box. Kufferten indeholder udstyr, der kan bringe patient og læge i video-forbindelse med hinanden via en satellitforbindelse. Udstyr i kufferten sætter samtidig lægen i stand til at følge patientens aktuelle lungefunktion, puls og iltindhold i blodet. Udstyret er klar til afprøvning først i 2007. hvor 50 patienter vil få mulighed for at være med. Den egentlige kliniske afprøvning forventes at gå i gang i juni 2007 i samarbejde med Fåborg-Midtfyn Kommune.

Topnordic i aftale med Dong

Topnordic skal i de kommende tre år stå for at levere en it-infrastrukturløsning til energiselskabet Dong i en ordre, der ifølge Topnordic har en værdi i omegnen af 100 millioner kroner. Ordren omfatter udstyr til 4.500 arbejdspladser, 2.000 skærme, 400 servere samt lagringsplatforme.

Jysk it-selskab køber Acomma

Jyske WorldWeb Interactive med afdelinger i Randers og Kolding køber webhotellet Acomma og overtager dermed 15.000 domæner. I forbindelse med købet kommer WorldWeb Interactive op på at have 23 medarbejdere.

Adobe-portal til web-udviklere

Grafikgiganten Adobe har oprettet en web-tjeneste, der skal hjælpe web-udviklere med at håndtere afvikling af Cascading Style Sheets i forskellige browser-typer. Websidernes design er ikke altid ens, når koden fortolkes, men nu kan man få hjælp på portalen, der er døbt CSS Advisor. Teknologien bliver også integreret i næste version af firmaets web-værktøj DreamWeaver.

Ti HD-kanaler er på vej

Udbudet af HD-kanaler har indtil nu været uhyre sparsomt, men det vil Canal Digital lave om på. Firmaet forventer nemlig, at kunne udbyde ti HD-kanaler i løbet af 2007. Canal Digitals kunder allerede se kanaler som Discovery HD, underholdningskanalen VOOM HD og filmkanalen Canal+ HD, hvor alle udsendelser er i high definition.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere