Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Dansker sælger Wii-domæne for over 15.000 kroner

Danskeren Willy Nielsen købte i 2001 Wii.dk, længe inden Nintendo var begyndt at snakke om spilkonsollen af samme navn. Nu har han solgt domænet for over 15.000 kroner.

Da webdesigneren Willy Nielsen fra København for 10 år siden begyndte at bruge initialerne Wii, var der endnu ingen, der var begyndt at tænke på en vis spilkonsol af samme navn.

I dag er Nintendo Wii dog et af de mest hotte navne i spilindustrien, og det sikrer nu Willy Nielsen en pæn portion ekstra penge på bankbogen.

- Jeg var godt nok lidt overrasket, da jeg hørte, at Nintendo ville til at bruge navnet Wii. Det er jo efterhånden mange år siden, jeg begyndte at bruge de initialer, siger den 36-årige webdesigner og it-suporter.

I 2001 købte han nemlig domænenavnet Wii.dk, som han nu – via domænemægleren sedo.com – har solgt til Trouts and Zimmer, der fungerer som Nintendos mægler.

God forretning

Willy Nielsen satte Wii.dk til salg, da han hørte om den nye spilkonsol, men der gik et halvt år, inden nogen reagerede, fortæller han.

Han har indgået en aftale med køberen om ikke at afsløre salgsprisen, men oplyser, at der er tale om et firecifret dollar-beløb på over 15.000 danske kroner.

- Jeg tror, at jeg gav 80 kroner eller sådan noget for domænet, da jeg købte det, så det har været et god forretning, griner Willy Nielsen.

Der er i øjeblikket over seks millioner domænenavne til salg på sedo.com
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.