Digital skiltning sidder i boksen hos Blue Line

Tema: Stigende efterspørgsel efter løsninger til digital skiltning og robuste computere skubber forhandleren Blue Lines bundlinje fra rød til sort. "Jeg forventer det store gennembrud i år," siger direktøren.

Kampen om kundernes opmærksomhed er benhård, og et stadigt mere populært våben i kampen om opmærksomhed er digital skiltning og centralt styrede tv-løsninger ude i en butikskædes mange forretninger.

Den kamp bekommer it-forhandleren Blue Line vel, for netop hardware til digital skiltning er det ene af forhandlerens to forretningsområder.

- Vi har ordrer i hus for et tocifret millionbeløb, der skal rulles ud de kommende år, siger Niels Pedersen, direktør i Blue Line.

Hårde miljøer
Ud over displays over en bred kam leverer Blue Line også computere, der kan holde til at sidde fastmonteret i biler, både og industrielle miljøer.

Digital skiltning er for eksempel instore-løsninger, hvor en fladskærm viser informationer på museer eller banegårde eller kører reklamefilm i et supermarked.

- Priserne på løsninger til digital skiltning er faldet markant de sidste par år, blandt andet fordi produktionen af TFT-skærme er i voldsom vækst, siger Niels Pedersen.

En sikker vej
Samtidig er det gået op for producenterne, at den digitale skiltning er en ret sikker vej til kundernes pengepung.

Konceptet er eksempelvis, at en barnevognsproducent finansierer opstilling af en instore-løsning i et par babyudstyrsbutikker.

Meget hurtigt viser det sig, at investeringen i den grad er pengene værd, og så kommer de store ordrer til samtlige babyudstyrsbutikker i kæden.

- Der er dagligt en voldsom kamp om kundernes opmærksomhed i detail-handlen, og i den kamp er den digitale skiltning og egentlige instore tv-løsninger et effektivt våben, siger Niels Pedersen.

Gennembrud i år
Han bemærker, at der fra 2004 til 2006 har været et stort skift i interessen for sådanne løsninger til digital skiltning og forventer et egentligt gennembrud for instore tv-løsninger i år.

Blue Line leverer hardwaren til disse løsninger, mens selskabets partnere står for den bløde del af leverancerne.

Sidste år kom Blue Line ud med et underskud på 800.000 kroner, men i år ser det ifølge direktøren anderledes lyst ud for den århusianske forhandler.

- Alene i første halvår forventer jeg at vi når et resultat før skat på mindst en million kroner, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.