Artikel top billede

Lego hjælper konsulenthus til fordobling

Med opgaver fra Lego og KMD i ryggen lykkedes det sidste år for det århusianske it-konsulenthus B4Restore Holding at fordoble omsætningen til 20 millioner kroner.

Stigende fokus på datasikkerhed skaber vækst hos it-konsulenthuset B4Restore i Århus.

Her har nye kunder som Bang & Olufsen, Lego og KMD resulteret i en fordobling af omsætningen det seneste år.

"Omsætningen er vokset lidt hurtigere end forudset, og vi har tjent lidt flere penge end ventet, siger virksomhedens administrerende direktør Jan Hansen om 2006.

Jan Hansen har en fortid som administrerende direktør i Columbus IT og WM Data eDirect.

Generel sikring af data

B4Restore er etableret i 2003 og har i dag 12 medarbejdere.

Selskabet har specialiseret sig i opbygning og drift af virksomheders backupsystemer med beskyttelse og overvågning af data.

"Generel sikring af data kan du kalde vores kerneforretninge," siger Jan Hansen.

Omsætningen steg sidste år til godt 20 millioner kroner, hvilket er dobbelt så meget som omsætningen nåede op på i 2005.

Resultatet i 2006 var på godt 980.000 kroner, hvilket svarer til en vækst på 64 procent i forhold til 2005-resultatet på knap 600.000 kroner.

"Vi får to til fire nye kunder om måneden, og samtidig har vi løst flere opgaver for vores eksisterende kunder. Begge dele smitter positivt af på både omsætning og indtjening," siger Jan Hansen.

Forventer 25 procents vækst

Blandt kunderne er Bang & Olufsen, LEGO, KMD, Nordisk Film, T. Hansen Gruppen, DT Group (tidl. Danske Trælast), Lantmännen Unibake (Hatting), Odense Kommune og SEAS-NVE.

Konkurrenterne er blandt andet WM-datas gamle nu frasolgte Unix-afdeling, EMC og til dels IBM.

Jan Hansen forventer, at B4Restore i indeværende år formår at vokse 20-25 procent på samtlige nøgletal. Han bliver selv ejer af en 10 procents aktiepost i selskabet her i foråret, mens de to andre ejere er Henrik Lind og Jesper Mathiesen, der begge har en fortid hos WM-data.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital