Lego hjælper konsulenthus til fordobling

Med opgaver fra Lego og KMD i ryggen lykkedes det sidste år for det århusianske it-konsulenthus B4Restore Holding at fordoble omsætningen til 20 millioner kroner.

Stigende fokus på datasikkerhed skaber vækst hos it-konsulenthuset B4Restore i Århus.

Her har nye kunder som Bang & Olufsen, Lego og KMD resulteret i en fordobling af omsætningen det seneste år.

"Omsætningen er vokset lidt hurtigere end forudset, og vi har tjent lidt flere penge end ventet, siger virksomhedens administrerende direktør Jan Hansen om 2006.

Jan Hansen har en fortid som administrerende direktør i Columbus IT og WM Data eDirect.

Generel sikring af data
B4Restore er etableret i 2003 og har i dag 12 medarbejdere.

Selskabet har specialiseret sig i opbygning og drift af virksomheders backupsystemer med beskyttelse og overvågning af data.

"Generel sikring af data kan du kalde vores kerneforretninge," siger Jan Hansen.

Omsætningen steg sidste år til godt 20 millioner kroner, hvilket er dobbelt så meget som omsætningen nåede op på i 2005.

Resultatet i 2006 var på godt 980.000 kroner, hvilket svarer til en vækst på 64 procent i forhold til 2005-resultatet på knap 600.000 kroner.

"Vi får to til fire nye kunder om måneden, og samtidig har vi løst flere opgaver for vores eksisterende kunder. Begge dele smitter positivt af på både omsætning og indtjening," siger Jan Hansen.

Forventer 25 procents vækst
Blandt kunderne er Bang & Olufsen, LEGO, KMD, Nordisk Film, T. Hansen Gruppen, DT Group (tidl. Danske Trælast), Lantmännen Unibake (Hatting), Odense Kommune og SEAS-NVE.

Konkurrenterne er blandt andet WM-datas gamle nu frasolgte Unix-afdeling, EMC og til dels IBM.

Jan Hansen forventer, at B4Restore i indeværende år formår at vokse 20-25 procent på samtlige nøgletal. Han bliver selv ejer af en 10 procents aktiepost i selskabet her i foråret, mens de to andre ejere er Henrik Lind og Jesper Mathiesen, der begge har en fortid hos WM-data.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.