Artikel top billede

Lego hjælper konsulenthus til fordobling

Med opgaver fra Lego og KMD i ryggen lykkedes det sidste år for det århusianske it-konsulenthus B4Restore Holding at fordoble omsætningen til 20 millioner kroner.

Stigende fokus på datasikkerhed skaber vækst hos it-konsulenthuset B4Restore i Århus.

Her har nye kunder som Bang & Olufsen, Lego og KMD resulteret i en fordobling af omsætningen det seneste år.

"Omsætningen er vokset lidt hurtigere end forudset, og vi har tjent lidt flere penge end ventet, siger virksomhedens administrerende direktør Jan Hansen om 2006.

Jan Hansen har en fortid som administrerende direktør i Columbus IT og WM Data eDirect.

Generel sikring af data

B4Restore er etableret i 2003 og har i dag 12 medarbejdere.

Selskabet har specialiseret sig i opbygning og drift af virksomheders backupsystemer med beskyttelse og overvågning af data.

"Generel sikring af data kan du kalde vores kerneforretninge," siger Jan Hansen.

Omsætningen steg sidste år til godt 20 millioner kroner, hvilket er dobbelt så meget som omsætningen nåede op på i 2005.

Resultatet i 2006 var på godt 980.000 kroner, hvilket svarer til en vækst på 64 procent i forhold til 2005-resultatet på knap 600.000 kroner.

"Vi får to til fire nye kunder om måneden, og samtidig har vi løst flere opgaver for vores eksisterende kunder. Begge dele smitter positivt af på både omsætning og indtjening," siger Jan Hansen.

Forventer 25 procents vækst

Blandt kunderne er Bang & Olufsen, LEGO, KMD, Nordisk Film, T. Hansen Gruppen, DT Group (tidl. Danske Trælast), Lantmännen Unibake (Hatting), Odense Kommune og SEAS-NVE.

Konkurrenterne er blandt andet WM-datas gamle nu frasolgte Unix-afdeling, EMC og til dels IBM.

Jan Hansen forventer, at B4Restore i indeværende år formår at vokse 20-25 procent på samtlige nøgletal. Han bliver selv ejer af en 10 procents aktiepost i selskabet her i foråret, mens de to andre ejere er Henrik Lind og Jesper Mathiesen, der begge har en fortid hos WM-data.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere