Microsoft døber Longhorn 'Windows Server 2007'

Navnet på Microsofts nye server, der hidtil kun har været kendt under kodenavnet Longhorn, bliver Windows Server 2007.

Computerworld News Service: Microsoft vil ifølge et dokument på virksomhedens hjemmeside døbe selskabets næste serversoftware "Windows Server 2007,” efter softwaren længe har været kendt under kodenavnet Longhorn.

Det er hollandske Steven Bink, der har opdaget dokumentet på MSDN, som er Microsoft Developers Network, og derefter lagt et link til dokumentet ud på hans hjemmeside.

Kommer i efteråret

Softwaren bliver stadig officielt omtalt som Longhorn og forventes at udkomme i slutningen af året.

Microsoft løftede sløret for den nyeste version, Beta 3, i sidste uge.

Sidste år lovede Bob Muglia, der er senior vicedirektør for Microsofts server- og redskabsafdeling, at virksomheden ville offentliggøre navnet på den nye server, når beta 3 versionen udkom.

Rygter om at Windows Server 2007 ville blive den nye servers navn, har svirret i nogen tid, på trods af en forventning om, at serveren i realiteten kommer til at debutere som en Windows Server 2008.

Microsoft: Ingen kommentarer
En talskvinde fra Microsoft ville hverken be- eller afkræfte den nye servers navn:

"Vi har endnu ikke lagt os fast på et navn til Longhorn-serveren. Jeg kan kun fraråde, at I navngiver den kommende server, før Microsoft er kommet med en officiel udtalelse.”

Andre spor i jagten på det endelige navn – og udgivelsesdato kan findes på Amazon.com.

Søger man på "Windows server 2007," får man flere titler på bøger, der bruger den frase i deres overskrifter.

Blandt titlerne er to, der udkommer 10. november, der umiskendeligt lyder som brugsanvisninger til den nye server:

’Windows Server 2007 Administration’ og ’Microsoft Windows Server 2007: The Complete Reference.’

Oversat af Ditte Thøgersen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.